OM BMS

OM BMS

Konferensen Biologisk Mångfald i Skåne (BMS) utgör en mötesplats för alla som är intresserade av situationen för den biologiska mångfalden i Skåne, såväl på land som i vatten. Konferensen vänder sig därmed till både ideella och yrkesverksamma. Under 2017 är det dags för den fjärde upplagan. Se programmet och läs mer om våra föreläsare här

ARRANGÖRER 2017

Vill du ställa ut?

Du är välkommen att ta med material relaterat till biologisk mångfald och det finns även möjlighet till försäljning av böcker m.m. Utrymmet är begränsat så du måste anmäla intresse för detta innan.

OKT

15

SISTA DAG FÖR NOMINERING

till Den Biologiska mångfaldens pris 2017.

NOV

18

KONFERENSEN STARTAR

Under två dagar på Tyringe kurhotell pågår konferensen om Biologisk mångfald.

MAJ

22

BIOLOGISKA MÅNGFALDENS DAG - 2018

Utarmandet av den biologiska mångfalden är en av vår tids viktigaste frågor och den förtjänar mycket mer uppmärksamhet. Den 22 maj är det den internationella dagen för biologisk mångfald. Fira du också!


VIKTIGA DATUM

NOMINERA

Alla som gjort en värdefull insats för vild eller odlad biologisk mångfald i Skåne kan nomineras till Den Biologiska mångfaldens pris 2017.

ANMÄLAN

Kostnaderna är subventionerade av organisatörerna och finansiärerna. Här kan du läsa mer om deltagarkostnaden och anmäla dig till konferensen.

TIDIGARE KONFERENSER

Här hittar du presentationer från tidigare konferenser.

BMS 2017

Konferensen Biologisk Mångfald i Skåne 2017 är ett projekt under Naturskyddsföreningen i Skåne. Konferensen anordnas vartannat år i november och vill uppmärksamma situationen för den biologiska mångfalden i Skåne, såväl på land som i vatten.

ANMÄLAN

Anmälan för konferensen Biologisk Mångfald i Skåne 2017 är nu öppen! Konferensen har 150 platser, först till kvarn gäller! GÅ TILL ANMÄLAN

KONTAKT

Naturskyddsföreningen i Skåne

Nils Bjelkegatan 4B / 222 20 Lund


kansli.skane@naturskyddsforeningen.se

https://skane.naturskyddsforeningen.se/

©carolinegrantz.se för Naturskyddsföreningen i Skåne