KONTAKT

KONTAKT

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret nedan om du har några frågor gällande konferensen, vi svarar dig så fort vi

har möjlighet.

 
 
 

HITTA HIT

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter.

Konferensen anordnas på Tyringe kurhotell. Adress: Tyringe Kurhotell, Sanatorievägen 15, 282 31 Tyringe. www.tyringekurhotell.se

PROGRAM 

Här hittar du det preliminära programmet för konferensen den 18-19 november och kort information föreläsarna.

ANMÄLAN

Kostnaderna är subventionerade av organisatörerna och finansiärerna. Här kan du läsa mer om deltagarkostnaden och anmäla dig till konferensen.

BOK OM TROLLSLÄNDOR

Mellan 2009-2014 genomfördes den första landskapstäckande inventeringen i Skåne. Resultaten har nu sammanställts i boken Skånes Trollsländor – En atlasinventering 2009-2014.

BMS 2017

Konferensen Biologisk Mångfald i Skåne 2017 är ett projekt under Naturskyddsföreningen i Skåne. Konferensen anordnas vartannat år i november och vill uppmärksamma situationen för den biologiska mångfalden i Skåne, såväl på land som i vatten.

ANMÄLAN

Anmälan för konferensen Biologisk Mångfald i Skåne 2017 är nu öppen! Konferensen har 150 platser, först till kvarn gäller! GÅ TILL ANMÄLAN

KONTAKT

Naturskyddsföreningen i Skåne

Nils Bjelkegatan 4B / 222 20 Lund


kansli.skane@naturskyddsforeningen.se

https://skane.naturskyddsforeningen.se/

©carolinegrantz.se för Naturskyddsföreningen i Skåne