Naturskyddsföreningen i Skåne
ANMÄLAN

ANMÄLAN

 
 
 
 

HITTA HIT

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter.

Konferensen anordnas på Tyringe kurhotell. Adress: Tyringe Kurhotell, Sanatorievägen 15, 282 31 Tyringe. www.tyringekurhotell.se

KONTAKTA OSS

Vi återkommer med information om anmälan till konferensen 2021. Fyll i kontaktformuläret nedan om du har några frågor gällande konferensen, vi svarar dig så fort vi har möjlighet.

PROGRAM 

Här hittar du det preliminära programmet för konferensen den 16-17 november och kort information föreläsarna.

ANMÄLAN

Kostnaderna är subventionerade av organisatörerna och finansiärerna. Här kan du läsa mer om deltagarkostnaden och anmäla dig till konferensen.

BOK OM TROLLSLÄNDOR

Mellan 2009-2014 genomfördes den första landskapstäckande inventeringen i Skåne. Resultaten har nu sammanställts i boken Skånes Trollsländor – En atlasinventering 2009-2014.

OM BMS

Konferensen Biologisk Mångfald i Skåne är ett projekt under Naturskyddsföreningen i Skåne. Konferensen anordnas vartannat år i november och vill uppmärksamma situationen för den biologiska mångfalden i Skåne, såväl på land som i vatten.

ANMÄLAN

Vi återkommer med info för anmälan till konferensen 2021. Här kan du läsa mer  >>TILL ANMÄLAN
Konferensen har 150 platser, först till kvarn gäller!

KONTAKT

Naturskyddsföreningen i Skåne

Järnvägsgatan 8 / 243 30 Höör


kansli.skane@naturskyddsforeningen.se

skane.naturskyddsforeningen.se

carolinegrantz.se för Naturskyddsföreningen i Skåne