Biologisk Mångfald i Skåne
ANMÄLAN

ANMÄLAN

ANMÄLAN 2023


Anmälan är stängd.

Läs mer om de olika alternativen nedan eller på Studiefrämjandets hemsida


Konferenskostnad

Vi har olika alternativ och prisklasser för deltagande och där finns plats för 200 åhörare i lokalerna. Notera att boende på Backagården INTE ingår i avgiften utan bokas och betalas av den enskilde, direkt till Backagården. Kostnaderna nedan gäller 1 person. Är ni flera personer i sällskapet bokar var och en.

• Alt 1. 750 kr: Entré, lunch samt förmiddags- och eftermiddagsfika lör-sön, middag och kvällsaktiviteter lördag
• Alt 2. 700 kr: Entré lördag och söndag utan middag och kvällsaktiviteter, men inklusive lunch och fika lör-sön
• Alt 3. 400 kr: Entré lördag inklusive lunch och fika
• Alt 4. 400 kr: Entré söndag inklusive lunch och fika
• Alt 5. 500 kr: Entré lördag inklusive lunch och fika samt middag och kvällsaktiviteter

Betalning
Betalning sker via faktura inom 30 dagar. Vi fakturerar till den fakturaadress du uppger vid bokning.


BOKNING AV BOENDE

Bokning av boende på Backagården under konferensen Biologisk mångfald i Skåne 18–19/11 2023.
Fyll i kontaktformuläret nedan. Observera att boende för övernattande gäster mellan lördag och söndag bokas separat och direkt med Backagården och ingår INTE i avgiften för själva konferensen. 

 
 
 
 
 
A: Dubbelrum (22) i Hus 5. Fem av dessa har en 160-säng resterande har 2 90-sängar. Samtliga rum har egen toalett och dusch på rummet. 900 kr. Bokar du detta kan du ange om du vill dela rum och med vem.
B: Enkelrum i Hus 10 & 11. 32 enkelrum där 2 personer delar på ett badrum. 450 kr
C: 8-bäddsstuga. I varje stuga finns 4 rum med 2 90-sängar, allrum och 2 badrum. Totalt 24 bäddar 400 kr. Bokar du detta kan du ange om du vill dela och med vem, skriv i meddelande rutan nedan.
D: Kursledare/familjerum för 1–4 personer. Två rum med 160-säng i ett rum och 2 90-sängar i angränsande rum. 1495 kr. Bokar du detta kan du ange om du vill dela och med vem.
 
 
 

HITTA HIT
Det går gott om tåg till Höör C men sämre med bussar till Backagården. Tror du att du kommer att behöva hjälp med transport från Höör till Backagården på lördag morgon så uppge det i anmälan. Får vi in tillräckligt underlag för detta kommer vi eventuellt att hyra buss som hämtar upp vid Höörs station.

BACKAGÅRDEN

Stenskogen 735
243 91 Höör

Tel: 0413-746 00
info@backagarden.se

backagarden.seUtställningsmaterial

Du är välkommen att ta med material relaterat till biologisk mångfald, som exempelvis utställningar, posters och bokbord. Det finns även möjlighet till försäljning av böcker, skärmutställningar och dylikt. Du måste anmäla detta innan, eftersom utrymmet är begränsat. För mer information, utställningsbokning, frågor, önskemål med mera magnus.billqvist@naturskyddsforeningen.se

PROGRAM 

Här hittar du det preliminära programmet för konferensen den 18-19 november och kort information föreläsarna.

FÖRELÄSARE

Våra föreläsare kommer bl a från myndigheter, ideella organisationer, högskola, universitet och markägarorganisationer. Foto: Martin Emtenäs/Stefan Tell.

NOMINERA!
Nominera till "Den Biologiska Mångfaldens Pris 2023!" Med priset vill vi sprida kunskap, skapa engagemang och intresse för biologisk mångfald hos allmänheten.